Good Life

Τα άστρα σήμερα. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Αλεξάνδρα Καρτά

Τα άστρα σήμερα. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Θα μπορέσετε με ευκολία να τακτοποιήσετε θέματα επαγγελματικά που εκκρεμούν. Βέβαια μην επαναπαύεστε στην τύχη, όταν και εκείνη δουλεύει καλύτερα με την δική σας προσπάθεια. Βρείτε λοιπόν τον κατάλληλο τρόπο να προχωρήσετε αυτό για το οποίο είστε ικανοί να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι καταστάσεις που επικρατούν αυτό το διάστημα θα σας ωθήσουν στο να πάρετε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Αν βρίσκεστε σε κάποια σχέση πολύ πιθανόν να έχει ωριμάσει μέσα σας το ενδεχόμενο μιας νομιμοποίησης ή ολοκλήρωσης για να προχωρήσετε ένα βήμα ακόμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν εξελίξεις που δεν μπορείτε να κουμαντάρετε με σωστό τρόπο. Οι εξελίξεις αυτές θα έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις και τα οικονομικά σας πρωτίστως. Αν είστε σε μία περίοδο αναζήτησης εργασίας, θα πρέπει να είστε γεμάτοι υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν πολλά θέματα που σας κάνουν να βρίσκεστε σε αναμονή. Οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα σας έχουν δημιουργήσει μία ανασφάλεια που δεν ξέρετε πότε θα πρέπει να αντιδράσετε. Βέβαια οι συνθήκες θα είναι πιο κατάλληλες το επόμενο διάστημα, ιδίως σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Θα ασχοληθείτε με πάρα πολλά νέα θέματα που θα σας δώσουν νέα δεδομένα στην ζωή σας. Αν θέλετε πολύ να διεκδικήσετε κάποια χρήματα που σας έχουν άδικα αφαιρέσει, αυτή είναι μια καλή περίοδος ώστε να βρείτε το δίκιο σας και να κάνετε τις απαιτούμενες κινήσεις.

 

Αλεξάνδρα Καρτά [ALEX] Διαισθητική Σύμβουλος – Αστρολόγος REIKI – Μουσικοθεραπεία Ενεργειακά κοσμήματα – Εικαστικός

Αλεξάνδρα Καρτά [ALEX] Διαισθητική Σύμβουλος – Αστρολόγος REIKI – Μουσικοθεραπεία Ενεργειακά κοσμήματα – Εικαστικός

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν για κάποιους λόγους ήσασταν σε μία περίοδο αναστατώσεων και παραλογισμού από τους άλλους, ήρθε η στιγμή να πατήσετε πόδι σε ό,τι σας χαλά την διάθεση. Σήμερα είναι επίσης κατάλληλη μέρα να ξεκινήσετε ένα νέο διάβημα πάνω στα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ απασχολημένοι με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την υλική σας σταθερότητα. Για κάποιους λόγους θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή σε καταστάσεις που σας πιέζουν, ενώ θα έρθουν κάποιες συνθήκες όπου θα σας θυμίζουν κάποια λάθη που κάνατε και αφορούσαν την οικονομική σας υπόσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα αυτή είναι πολύ σημαντική στο να συναντήσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα και να αναθερμανθούν οι μεταξύ σας σχέσεις. Το ξεκαθάρισμα των ανασφαλειών σας θα γίνει η αιτία να βρείτε την προσωπική σας ηρεμία μέσα από ώριμες σκέψεις και διεκδικήσεις. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και θα νιώσετε κάποια στιγμή ότι τα πράγματα που θεωρείτε δεδομένα έχουν αρχίσει και αλλάζουν λόγο συνθηκών, αυτό δεν σημαίνει ότι χάσατε την επαφή σας με τους ανθρώπους που σας δένουν πάρα πολλά. Οι ειλικρινείς συζητήσεις θα σας φέρνουν πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην ανοιχτείτε με αγορές και συμφωνίες οικονομικές όπου θα σας φέρουν αργότερα σε δύσκολη θέση. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες νομικές όπου το στοιχειό που τις χαρακτηρίζει είναι καθαρά μία υλική υπόθεση, αυτό θα πάρει θετική εξέλιξη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να χρειαστεί να επανεξετάσετε ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά μία σχέση σας. Αν δεν υπάρξουν λύσεις τώρα, πολύ σύντομα θα πρέπει να απομακρυνθείτε από το πρόσωπο που σας δημιουργεί άδικες στεναχώριες. Οι ώριμες συζητήσεις θα σας αποτρέψουν από τα λάθη.

ΙΧΘΥΕΣ

 

Θέλετε να ζήσετε έντονα τις προκλήσεις που σας έχουν πλησιάσει και αυτό σας κάνει ανίσχυρους στο συναίσθημα και την πολυπλοκότητα που μπορεί να έχει μια σχέση. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα βρείτε την στήριξη που χρειάζεστε.

Σχετικές Αναρτήσεις