Good Life

Τι ζώδιο είσαι; (Για να ξέρω πώς να σε κατακτήσω)

Τι ζώδιο είσαι; (Για να ξέρω πώς να σε κατακτήσω)

Μικρά μυστικά που θα σας χαρίσουν “τη νίκη” στο μυαλό και την καρδιά του προσώπου που θέλετε να κατακτήσετε, ανάλογα με το ζώδιο όπου ανήκει.

ΚΡΙΟΣ

Μην περιμένετε να καταλάβει άμεσα ένας Κριός το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Δεν ξέρει να διαβάζει με ευκολία την γλώσσα του σώματος και έτσι θα πρέπει να του πείτε με θάρρος ότι του αρέσετε, χωρίς να γίνετε πιεστικοί. Αν απαιτήσετε με τον τρόπο σας να βρίσκεστε στην ζωή του, τότε εκείνος θα κάνει το εντελώς αντίθετο… θα φύγει μακριά σας τρέχοντας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος αποζητά την σιγουριά και την ηρεμία. Αν σας δει να αλλάζετε συνεχώς γνώμες και νοιώσει ότι οι αλλαγές σας εκφράζουν, θα φύγει μίλια μακριά σας. Η τρυφερότητα και η ζεστή αγκαλιά είναι κάτι που θα τον κερδίσει. Και κάτι πολύ σημαντικό: Μη νοιώσει ότι σπαταλάτε τα χρήματα σας χωρίς λόγο, τον χάσατε οριστικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχετε ερωτευτεί έναν Δίδυμο και θέλετε να τον κατακτήσετε, θα πρέπει να κερδίσετε πρώτα το μυαλό του. Όταν βρει κοινά ενδιαφέροντα και κυρίως εκτιμήσει τις διανοητικές και γνωστικές σας ιδιότητες για ένα θέμα, αυτό είναι το πρώτο βήμα για να κερδίσετε την παραμονή σας στο μυαλό και την καρδιά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει επιλεκτικές ευαισθησίες που πρέπει να τις ανακαλύψετε, αν θέλετε να βρεθείτε στην αγκαλιά του. Θέλει να είναι σίγουρος ότι το ενδιαφέρον σας είναι ειλικρινές απέναντι του για να σας δοθεί μετά ολοκληρωτικά. Αν τον προσεγγίσετε με προσοχή και γλυκύτητα, θα έχετε κερδίσει έναν τρυφερό ιππότη.

ΛΕΩΝ

Αν θέλετε έναν Λέοντα ολοκληρωτικά δικό σας, δεν έχετε παρά να του δώσετε όλη σας την προσοχή και το ενδιαφέρον. Βέβαια θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η αξία σας θα είναι μεγαλύτερη για εκείνον, όταν καταλάβει ότι δεν βρίσκεστε στα αζήτητα. Με αυτόν τον τρόπο θα τον ξεσηκώνετε και θα σας διεκδικεί καθημερινά, κάτι που το θεωρεί απαραίτητο συστατικό στον έρωτα.

Αλεξάνδρα Καρτά [ALEX] Διαισθητική Σύμβουλος – Αστρολόγος REIKI – Μουσικοθεραπεία Ενεργειακά κοσμήματα – Εικαστικός

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ένας Παρθένος σας έχει ξεσηκώσει ερωτικά, θα βρεθείτε σε ένα δύσκολο ψυχολογικό τεστ μέχρι να τον κερδίσετε. Θα επικρίνει και θα ελέγχει την κάθε σας κίνηση σαν να περνάτε από ιατρικές εξετάσεις. Ο χρόνος όμως είναι ο καλύτερος σας σύμμαχος, γιατί, αν κερδίσετε την εμπιστοσύνη του, θα βρεθείτε στην καρδιά του για πάντα.

ΖΥΓΟΣ

Αν θέλετε να μπείτε στην καρδιά του, θα πρέπει να έχετε διπλωματία και φινέτσα. Θέλει να είστε δίπλα του, χωρίς να τον κρίνετε για το κάθε τι. Οι αρμονία στην ζωή του είναι το μέγιστο και αυτό θα πρέπει να επιδιώξετε σε κάθε σας συνάντηση μαζί του. Την θηλυκή σας φύση θα πρέπει να την προβάλετε αν θέλετε να γίνετε η Σταχτοπούτα του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτευτήκατε έναν από τους πιο φλογερούς και πιστούς εραστές του ζωδιακού, αλλά θα πρέπει να περάσετε από πολλά “γυμνάσια” μέχρι να μπείτε στα άδυτα της καρδιάς του. Θα πρέπει να έχετε πολλή υπομονή και επιμονή, να σας διακρίνει η ειλικρίνεια σε κάθε τι. Αν σας επιλέξει, δύσκολα θα απομακρυνθεί από την εμμονή του πάθους του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν θέλετε να είστε η βασίλισσα στην καρδιά ενός Τοξότη, δεν έχετε παρά να του αποδείξετε ότι δεν θα βαρεθεί ποτέ κοντά σας. Ακόμη και πριν τον κατακτήσετε, δημιουργήστε του δυσκολίες στο να σας προσεγγίσει. Κάντε τον να σας διεκδικήσει, να σας αναζητήσει, γιατί τα εύκολα δεν θα σας ενώσουν ποτέ μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν είναι απλός και εύκολος στις σχέσεις του. Θέλει τον χρόνο του, για να είναι βέβαιος ότι εσείς πληροίτε εκείνα που ποθεί από μία σύντροφό. Αν δει από σας επιπόλαιες και αψυχολόγητες κινήσεις, θα αποδράσει από κοντά σας και δεν θα τον ξαναδείτε. Η αξιοπρεπής συμπεριφορά είναι κάτι που λατρεύει σε μία γυναίκα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός ο εραστής δεν είναι συνηθισμένος και εύκολος. Θέλει να νοιώθει ασφάλεια μέσα από την προσωπική του ελευθερία. Δεν θα ανεχθεί ποτέ να του φυλακίσουν τις σκέψεις και να εγκλωβιστεί σε μία αποπνικτικά απόλυτη σχέση. Ο πρίγκιπας αυτός δεν ζει σε ένα παλάτι φυλακισμένος, αλλά σε ανύποπτο χρόνο θα σας αναζητήσει όταν ταυτιστείτε με τα όνειρα του.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν δεν υπάρχει παραμύθι στο μυαλό αυτού του άντρα, δεν θα υπάρξει και σχέση. Εσείς θα πρέπει να του κεντρίσετε το ενδιαφέρον, βάζοντας  τον με τρόπο σας σε μία διαδικασία να ονειρευτεί και να σας αναζητά. Αν τον κερδίσετε, θα λαχταρά να σας κάνει όλα τα  χατίρια, αρκεί να του δείξετε λίγη αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα.

Σχετικές Αναρτήσεις