Good Life

Στην καρδιά του καλοκαιριού υπάρχουν θέσεις για όνειρα… Όλα τα ζώδια

Στην καρδιά του καλοκαιριού υπάρχουν θέσεις για όνειρα… Όλα τα ζώδια

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

ΚΡΙΟΣ

Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους συναισθηματικά, αλλά και επαγγελματικά. Θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους αν πραγματικά θέλετε να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε ό,τι έχετε σκεφτεί. Η Νέα Σελήνη στις 23, στο ζώδιο του Λέοντα, ενεργοποιεί τους προσωπικούς σας στόχους και βάζει βάσεις σε επιχειρηματικά και συναισθηματικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας αυτός είναι πολυδιάστατος και δεν θα σας αφήσει να ξεκουραστείτε καθόλου. Ακόμη και να βρεθείτε μακριά από την πόλη, θα έχετε κατά νου χιλιάδες πράγματα που θα πρέπει να ολοκληρώσετε σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα. Η οικογένεια με διάφορα θέματα που θα προκύψουν και ίσως οι συζητήσεις για αλλαγή κατοικίας θα σας αναστατώσουν προς το τέλος του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βρεθείτε προσηλωμένοι σε διάφορα θέματα που θα αφορούν ξεκαθαρίσματα με τους άλλους και κυρίως μίας σχέση που σας δημιουργεί πολύ άγχος. Οι εκκρεμότητες από το παρελθόν θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση και θα πρέπει γύρω στις 21 του μήνα να έρθετε αντιμέτωποι με το παρελθόν μιας κατάστασης που πρέπει να διαχειριστείτε σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουρα μέχρι τώρα το καλοκαίρι δεν ήταν φιλικό απέναντι σας. Το πλανητικό κοκτέιλ δεν σας ευνόησε όπως θα θέλατε και αυτό σας προκάλεσε άγχος για τα μελλοντικά σας σχέδια. Αυτός ο μήνας θα σας αποφορτίσει κατά κάποιον τρόπο και θα σας δείξει τα λάθη που είχατε κάνει. Με πυξίδα την εμπειρία και την διαίσθηση που δεν σας λείπει, θα βρεθείτε προστατευμένοι σε άλλο περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας αυτός, ιδίως στο ξεκίνημά του, θα έχει αρκετές δυσκολίες που θα μπορέσετε όμως με λογική και σκέψη να τις υπερνικήσετε. Μέχρι τις 20 ο Άρης, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και θα σας προκαλεί κρυφές ενέργειες από τους άλλους. Προσοχή λοιπόν σε ό,τι αφορά μπλεξίματα με τον νόμο και λόγια που θα χρησιμοποιηθούν εναντίων σας. Η Νέα Σελήνη στις 23, θα σας δώσει νέα και πολλά υποσχόμενα ξεκινήματα.

Γράφει η Αλεξάνδρα Καρτά [ALEX] Διαισθητική Σύμβουλος – Αστρολόγος REIKI – Μουσικοθεραπεία Ενεργειακά κοσμήματα – Εικαστικός

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πλέον σταθερή αξία σε γνώσεις και ωριμότητα. Έχετε περάσει από πολλές καταστάσεις και βγήκατε νικητές. Ο Κρόνος συνεχίζει να σας περιορίζει, αλλά εσείς θα είστε μάχιμοι και δυνατοί. Στο τέλος του μήνα θα μπορέσετε να δραστηριοποιηθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά θα εξαντληθείτε αρκετά. Βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε έστω για λίγο, ώστε να γεμίσουν οι μπαταρίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα γεγονότα αυτής της περιόδου θα σας κουράσουν και σας κάνουν ανήσυχους για το αύριο. Ο Ιούλιος θέλει καλή διαχείριση σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά θέματα. Η κάθε απόφασή σας θα πρέπει να είναι καλά στερεωμένη με στοιχεία που δεν θα σας δημιουργήσουν προβλήματα αργότερα. Η Αφροδίτη σας φροντίζει συναισθηματικά μέσα από τους Διδύμους, αλλά θα πρέπει να προσέξετε γύρω στις 24.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάντε ένα θετικό και ελπιδοφόρο διάλειμμα. Αυτός ο καλοκαιρινός μήνας είναι αρκετά πιο φιλικός με εσάς, εν σχέση με τα υπόλοιπα 11 ζώδια. Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους με τα γεγονότα που θα συμβούν σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Οι οικονομικές σας ανασφάλειες δεν θα λείψουν, αλλά θα δεχθείτε ξαφνικές απολαβές από πηγές που δεν είχατε σκεφτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός ο μήνας θα έχει αρκετή δόση αισιοδοξίας και άφθονο φλερτ. Μην αναλώνεστε βέβαια σε αμφίβολες καταστάσεις που στο τέλος θα δείτε να ξεσκεπάζονται, με δύσκολες συνέπειες για σας. Στο τέλος του μήνα θα σας ευνοήσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, που θα σας χαρίσει όμορφες καλοκαιρινές εικόνες και θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας αυτός κρύβει για σας πολλά απρόοπτα και εκνευρισμό. Ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας αναστατώνει στην προσωπική σας ζωή. Από τις 17 έως τις 21, θα προσέχετε μην φτάσετε στα άκρα με το ταίρι σας για λόγους που αυτή την περίοδο δεν γίνεται να βρεθούν λύσεις. Τις σημαντικές αποφάσεις δεν θα είναι φρόνιμο να τις πάρετε τώρα. Ο Δίας βέβαια θα σας βοηθά ώστε να έχετε κοινωνική άνοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεκουραστείτε και να αναζητήσετε μία ήσυχη γωνιά. Η εργασία σας θα σας τρώει πολύ χρόνο και αυτός είναι ο λόγος να αποζητάτε αποδράσεις έστω και για λίγο, που θα σας δίνουν δύναμη για την επόμενη μέρα. Γύρω στις 18, θα έχετε πολλά γεγονότα να αντιμετωπίσετε, ενώ η Νέα Σελήνη στις 23, θα φροντίσει στο να κάνετε νέα ξεκινήματα στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα σας κάνει να βγείτε έξω από την προσωπική σας φυλακή. Θα συναντήσετε ανθρώπους που θα έχουν κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Αλλά θα πρέπει να προσέξετε την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε κάθε νέα γνωριμία. Οι παγίδες δεν θα λείπουν και εσείς δεν έχετε πλέον την δύναμη να αντιμετωπίσετε το ψέμα. Από τις 23, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα επαγγελματικά σας και θέματα υγείας.

 

 

Σχετικές Αναρτήσεις