Νέα Άφιξη: L’ arte di massaggio!

Νέα Άφιξη:  L’ arte di massaggio!

“Η τέχνη του μασάζ” ήρθε για να προσφέρει σε όλους την απόλυτη ευεξία!

L’ arte di Massaggio, Λ. Αθηνών 336 Χαϊδάρι, στο Εμπορικό Κέντρο Ελλήσποντος, δίπλα στα Goody’s

Σας παρουσιάζουμε για μια νέα, σημαντική, άφιξη στο Χαϊδάρι, το L’ arte di Massaggio, έναν υπέροχο χώρο ευεξίας και υπηρεσιών μασάζ που εγκαινιάστηκε μόλις πριν λίγες μέρες.

Στην ξενάγηση του χώρου και των υπηρεσιών (είδη μασάζ και θεραπείες), που προσφέρονται στο νέο κέντρο ευεξίας, συνειδητοποίησα πόσο το μασάζ μάς αφορά όλους, αφού το αυτό το κέντρο προσφέρει από αναζωογόνηση και χαλάρωση μέχρι θεραπεία και ανακούφιση από πόνους!

Περισσότερα από 10 είδη μασάζ 

Μάλαξη Θεραπευτική, Πλάτης – Αυχένα, Λεμφική, Αθλητική, Άκρων, για Εγκύους, Αρωματοθεραπεία, Ρεφλεξολογία, Λασπoθεpαπεia (με πρoϊόντα Thalgo), Σoκολατοθεραπεία, μαλάξεις με ζεστές πέτρες, και φυσικό lifting προσώπου (Rejuvance) είναι μόνο κάποιες από τις θεραπείες, ενώ τα προϊόντα που χρησιμοποιούν είναι αγνά φυτικά έλαια ιατρικής κατηγορίας.

Στις βασικές υποδομές τους περιλαμβάνονται 5 χώροι συνεδριών: 2 exclusive rooms, 2 regular και 1 διπλό για ταυτόχρονες θεραπείες

Τα εγκαίνια

 Ήταν μια λαμπρή εκδήλωση γνωριμίας που τα είχε όλα και άφησε σε όλους όσους ήμασταν παρόντες τις καλύτερες εντυπώσεις για τις άρτιες εγκαταστάσεις του L’ arte di Massaggio, τον επαγγελματισμό των ανθρώπων του και την zen ατμόσφαιρα, ικανή να σε αποφορτίσει και να σε ηρεμήσει με το που μπαίνεις στον χώρο! 

Φίλοι και γνωστοί μαζί με τους ιδιοκτήτες και την ομάδα του προσωπικού έδωσαν το το παρόν στην βραδιά των εγκαινίων

Refresh your Body

Στις βασικές υποδομές τους περιλαμβάνονται 5 χώροι συνεδριών: 2 exclusive rooms, 2 regular και 1 διπλό για ταυτόχρονες θεραπείες.

Εxtra tip: Η Δωροκάρτα, που μπορείτε να προμηθευτείτε με την θεραπεία της επιλογής σας και να εκπλήξετε τους αγαπημένους σας.                              

 Απολαύστε κι εσείς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από το εξειδικευμένο προσωπικό τους, αποφορτίζοντας πνεύμα και σώμα.  Οι τιμές τους θα σας ξαφνιάσουν καθώς είναι προσιτές για όλους. Ενώ δεν λείπουν και τα πακέτα ειδικών τιμών.   

Καλές δουλειές για το L’ arte di Massaggio που σημαίνει καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς…

Μπέττυ Λαμπροπούλου

info

Info: L’ arte di Massaggio                          Λ. Αθηνών 336, Χαϊδάρι                          Τ. 2111113024    www.lartedimassaggio.gr                        facebook: LarteDiMassaggio

Related articles

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το πόσιμο, υγρό κολλαγόνο

Τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο δημοφιλής η κατανάλωση του πόσιμου, υγρού κολλαγόνου. Στην περίπτωση που δε γνωρίζετε τι είναι, θα πρέπει να ξέρετε ότι αποτελεί το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματός μας καθώς και του συνδετικού ιστού. Με το πέρασμα του χρόνου, η σημαντική αυτή πρωτεΐνη μειώνεται σταδιακά με αποτέλεσμα τη […]

Δωρεάν ορθοπαιδική εξέταση από Δήμο Χαϊδαρίου και ΨΝΑ

Πρωτοβουλία στον χώρο της υγείας από ον Δήμο Χαϊδαρίου. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ιατρικής Υπηρεσίας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους της πόλης για Δωρεάν Ορθοπαιδική εξέταση στο εξωτερικό ιατρείο του νοσοκομείου κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι, κατόπιν ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού στη […]