Το νέο Κρεοπωλείο ΓΙΩΤΗΣ μας αλλάζει συνήθειες!

Δεν πρόκειται απλά για ένα ακόμη κρεοπωλείο, αλλά για meat & grill!


Είναι η νέα πρόταση που ήρθε να διευκολύνει την ζωή μας και συνδυάζει αυτό που μέχρι χθες ευχόμασταν: Ποιοτικό κρέας και… κάποιον να μας το ψήσει! 

Ψητοπωλείο μέσα στο κρεοπωλείο!

Αυτό ακριβώς κάνει το κρεοπωλείο «ΓΙΩΤΗΣ meat & grill»: καινοτομεί, προσφέροντας την ευκολία του ψησίματος χωρίς να στερεί την επιλογή της ποιότητας!Ενώ λοιπόν ψωνίζεις από ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, υπέροχο κρεοπωλείο παίρνεις και το πακέτο σου, είτε πρόκειται για το κρέας που μόλις διάλεξες και στο ψήνουν είτε για την έτοιμη δική τους πρόταση (ψητό κοτόπουλο κ.α.) !

Για απαιτητικούς καταναλωτές

Το κρεοπωλείο προσφέρει σε άριστες τιμές εξαιρετικής ποιότητας κρέατα , από επιλεγμένους παραγωγούς σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Εδώ θα βρείτε ιδιαίτερες γεύσεις όπως εκλεκτό βουβάλι Κερκίνης, αγριόχοιρο Μακεδονίας, απάκι από την Κρήτη και όλη την ποικιλία κρεάτων που επιθυμείτε.


Συνδυάζει επίσης delicatessen της ελληνικής γης, φημισμένα προϊόντα τυροκομικά, ζυμαρικά, σάλτσες, οξύμελα, κ.α. Όλα τα απαραίτητα δηλαδή για να απογειώσετε την μαγειρική σας! 

Στο κρεοπωλείο ΓΙΩΤΗΣ meat & grill συναντιούνται η ποιότητα και οι καλές τιμές!  Η παράδοση με τον σύγχρονο τρόπο ζωής! 

– Ενημερωθείτε και για την δυνατότητα επιπλέον επιλογών μαγειρέματος.


– Ισχύουν Τιμές Γνωριμίας:
 Μπριζόλες Χοιρινές Ελληνικές…. 3,99€
 Βόειο Λάπα Ελληνικό……………….5,49€
 Αρνίσια χεράκια Ελληνικά…………5,49€      

Γνωρίστε το!

Κρεοπωλείο ΓΙΩΤΗΣ meat & grill  

Στρ. Καραϊσκάκη 11, πλ. Ηρώων, Χαϊδάρι, Τ. 2105823 080  Related articles

Η μικρή Νιγηριανή Jare είναι «το πιο όμορφο παιδί στον κόσμο»

Μπορεί να είναι μόλις 5 ετών αλλά αυτό δεν την έχει εμποδίσει να αποκτήσει χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram που τη χαρακτηρίζουν «άγγελο», «εντυπωσιακή» και «όμορφη σαν πορσελάνινη κούκλα». Η φωτογράφος  Mofe Bamuyiwa, με έδρα τη Νιγηρία, ανέβασε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών της μικρής Jare ως μέρος του νέου του project. Οι φωτογραφίες έλαβαν  εκατοντάδες […]

Magic step(s) στον χορό από νεαρή ηλικία!

Magic step σημαίνει σωματική έκφραση, αποφόρτιση από την καθημερινότητα, εξαιρετική άσκηση… Αρετές που κάνουν τον χορό μια πολύ καλή, ωφέλιμη αλλά και διασκεδαστική εμπειρία, που μπορεί να ξεκινήσει από πολύ νωρίς, μόλις από τα 3,5 ηλικιακά έτη. Όποιο χορό και να επιλέξετε, Χιπ-χοπ, Λάτιν, Zumba ή κάποιο άλλο από τα πολλά είδη, έχει πολλά πλεονεκτήματα […]