Το νέο Κρεοπωλείο ΓΙΩΤΗΣ μας αλλάζει συνήθειες!

Δεν πρόκειται απλά για ένα ακόμη κρεοπωλείο, αλλά για meat & grill!


Είναι η νέα πρόταση που ήρθε να διευκολύνει την ζωή μας και συνδυάζει αυτό που μέχρι χθες ευχόμασταν: Ποιοτικό κρέας και… κάποιον να μας το ψήσει! 

Ψητοπωλείο μέσα στο κρεοπωλείο!

Αυτό ακριβώς κάνει το κρεοπωλείο «ΓΙΩΤΗΣ meat & grill»: καινοτομεί, προσφέροντας την ευκολία του ψησίματος χωρίς να στερεί την επιλογή της ποιότητας!Ενώ λοιπόν ψωνίζεις από ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, υπέροχο κρεοπωλείο παίρνεις και το πακέτο σου, είτε πρόκειται για το κρέας που μόλις διάλεξες και στο ψήνουν είτε για την έτοιμη δική τους πρόταση (ψητό κοτόπουλο κ.α.) !

Για απαιτητικούς καταναλωτές

Το κρεοπωλείο προσφέρει σε άριστες τιμές εξαιρετικής ποιότητας κρέατα , από επιλεγμένους παραγωγούς σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Εδώ θα βρείτε ιδιαίτερες γεύσεις όπως εκλεκτό βουβάλι Κερκίνης, αγριόχοιρο Μακεδονίας, απάκι από την Κρήτη και όλη την ποικιλία κρεάτων που επιθυμείτε.


Συνδυάζει επίσης delicatessen της ελληνικής γης, φημισμένα προϊόντα τυροκομικά, ζυμαρικά, σάλτσες, οξύμελα, κ.α. Όλα τα απαραίτητα δηλαδή για να απογειώσετε την μαγειρική σας! 

Στο κρεοπωλείο ΓΙΩΤΗΣ meat & grill συναντιούνται η ποιότητα και οι καλές τιμές!  Η παράδοση με τον σύγχρονο τρόπο ζωής! 

– Ενημερωθείτε και για την δυνατότητα επιπλέον επιλογών μαγειρέματος.


– Ισχύουν Τιμές Γνωριμίας:
 Μπριζόλες Χοιρινές Ελληνικές…. 3,99€
 Βόειο Λάπα Ελληνικό……………….5,49€
 Αρνίσια χεράκια Ελληνικά…………5,49€      

Γνωρίστε το!

Κρεοπωλείο ΓΙΩΤΗΣ meat & grill  

Στρ. Καραϊσκάκη 11, πλ. Ηρώων, Χαϊδάρι, Τ. 2105823 080  Related articles

George Kontrafouris Trio, στο Jazzèt Cafè

Jazzèt Cafè, The Jazz Club Μία εξέχουσα μουσική προσωπικότητα, ο Γιώργος Κοντραφούρης, φέρνει τον ιδιαίτερο ήχο του hammond organ στο Jazzèt Cafè με το Trio του. Διδάκτωρ καθηγητής στο Iόνιο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας και στην Ακαδημία Sibelius του Ελσίνκι, με αναρίθμητες  συνεργασίες και συμμετοχές ως κορυφαίος τζαζ πιανίστας και συνθέτης σε Jazz Festivals και Concert […]

The Wokers, υγιεινό Wok cooking… στο Χαϊδάρι

Tο Wok είναι τo τηγάνι της ασιατικής κουζίνας, που δεν έγινε καθόλου τυχαία μόδα στον δυτικό κόσμο. Η ανάγκη τού σύγχρονου τρόπου ζωής, που απαιτεί φαγητό γρήγορο, νόστιμο, αλλά και υγιεινό βρίσκει απάντηση σ΄ αυτό το σκεύος! Και όλο αυτό μεταφράστηκε πρόσφατα στην ιδέα που γέννησε την νέα άφιξη στην πόλη μας, το… Wok bar […]