Το νέο Κρεοπωλείο ΓΙΩΤΗΣ μας αλλάζει συνήθειες!

Δεν πρόκειται απλά για ένα ακόμη κρεοπωλείο, αλλά για meat & grill!


Είναι η νέα πρόταση που ήρθε να διευκολύνει την ζωή μας και συνδυάζει αυτό που μέχρι χθες ευχόμασταν: Ποιοτικό κρέας και… κάποιον να μας το ψήσει! 

Ψητοπωλείο μέσα στο κρεοπωλείο!

Αυτό ακριβώς κάνει το κρεοπωλείο “ΓΙΩΤΗΣ meat & grill”: καινοτομεί, προσφέροντας την ευκολία του ψησίματος χωρίς να στερεί την επιλογή της ποιότητας!Ενώ λοιπόν ψωνίζεις από ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, υπέροχο κρεοπωλείο παίρνεις και το πακέτο σου, είτε πρόκειται για το κρέας που μόλις διάλεξες και στο ψήνουν είτε για την έτοιμη δική τους πρόταση (ψητό κοτόπουλο κ.α.) !

Για απαιτητικούς καταναλωτές

Το κρεοπωλείο προσφέρει σε άριστες τιμές εξαιρετικής ποιότητας κρέατα , από επιλεγμένους παραγωγούς σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Εδώ θα βρείτε ιδιαίτερες γεύσεις όπως εκλεκτό βουβάλι Κερκίνης, αγριόχοιρο Μακεδονίας, απάκι από την Κρήτη και όλη την ποικιλία κρεάτων που επιθυμείτε.


Συνδυάζει επίσης delicatessen της ελληνικής γης, φημισμένα προϊόντα τυροκομικά, ζυμαρικά, σάλτσες, οξύμελα, κ.α. Όλα τα απαραίτητα δηλαδή για να απογειώσετε την μαγειρική σας! 

Στο κρεοπωλείο ΓΙΩΤΗΣ meat & grill συναντιούνται η ποιότητα και οι καλές τιμές!  Η παράδοση με τον σύγχρονο τρόπο ζωής! 

– Ενημερωθείτε και για την δυνατότητα επιπλέον επιλογών μαγειρέματος.


– Ισχύουν Τιμές Γνωριμίας:
 Μπριζόλες Χοιρινές Ελληνικές…. 3,99€
 Βόειο Λάπα Ελληνικό……………….5,49€
 Αρνίσια χεράκια Ελληνικά…………5,49€      

Γνωρίστε το!

Κρεοπωλείο ΓΙΩΤΗΣ meat & grill  

Στρ. Καραϊσκάκη 11, πλ. Ηρώων, Χαϊδάρι, Τ. 2105823 080  Please follow and like us:

Related articles

Ρομαντικό δείπνο για δύο από τον Τραγανό Κάβουρα στο Περιστέρι

  Στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο θαλασσινών “Τραγανός Κάβουρας” επιμελήθηκαν ένα υπέροχο μενού θαλασσινών για δύο, σε εξαιρετική τιμή και σας περιμένουν για να γιορτάσετε την αγάπη σας… Γιατί πρώτα απ΄όλα ο […]

Ο Ιάπωνας Ishikawa Yoshihikο ο μεγάλος νικητής του 36ου Σπάρταθλον

Ο Ιάπωνας Ishikawa Yoshihikο κάλυψε τα 246 χιλιόμετρα της διαδρομής του Σπάρταθλον σε 22 ώρες, 55 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα και τερμάτισε στο άγαλμα του Λεωνίδα λίγο πριν τις 06.00 το πρωί, υπό […]