Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το πόσιμο, υγρό κολλαγόνο

Τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο δημοφιλής η κατανάλωση του πόσιμου, υγρού κολλαγόνου. Στην περίπτωση που δε γνωρίζετε τι είναι, θα πρέπει να ξέρετε ότι αποτελεί το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματός μας καθώς και του συνδετικού ιστού. Με το πέρασμα του χρόνου, η σημαντική αυτή πρωτεΐνη μειώνεται σταδιακά με αποτέλεσμα τη γήρανσή μας. Το κολλαγόνο αντιπροσωπεύει το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα μας καθώς και το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματός μας. Μόλις φτάσουμε στα 25 έτη, το κολλαγόνο του σώματός μας αρχίζει σταδιακά να μειώνεται κατά την ωρίμανση και μετέπειτα κατά τη γήρανση, με πιο γρήγορο ρυθμό στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες. Η έλλειψη αυτή μεταφράζεται στο σώμα μας με την ύπαρξη κούρασης, πόνου και γενικά με τη μείωση των αντοχών μας. Συχνά λόγω της μη επαρκούς ποσότητας κολλαγόνου που υπάρχει στον οργανισμό μας, ασθένειες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, με πιο γνωστή την οστεοαρθρίτιδα και τους πόνους στις αρθρώσεις.

Δυστυχώς, το κολλαγόνο δε μπορεί να ληφθεί μέσω κάποιας συγκεκριμένης τροφής. Η λύση οπότε που μπορούμε να ακολουθήσουμε είναι να το προσλάβουμε μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής, όπως σε πόσιμη μορφή. Με τον τρόπο αυτό απορροφάται άμεσα από τον οργανισμό μας, χωρίς την ύπαρξη ανεπιθύμητων ενεργειών που μπορεί να είχε η λήψη του με άλλους τρόπους.

Εδώ έρχεται το Collagen Pro Active, το οποίο είναι σίγουρα η καλύτερη λύση για τη λήψη του κολλαγόνου που χρειάζεται ο οργανισμός μας και επιπλέον δεν πρόκειται να επιβαρύνει το πεπτικό μας σύστημα. Η φόρμουλά του σε υγρή μορφή έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι απορροφάται σε ποσοστό άνω του 90 % από τον οργανισμό. Παράλληλα, τα οφέλη του Collagen ProActive είναι πολλά και γίνονται άμεσα ορατά. Με τη λήψη του ωφελούνται οι σύνδεσμοι και οι χόνδροι των αρθρώσεων, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος καθώς ενισχύει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων, μειώνει την κυτταρίτιδα, βοηθάει σημαντικά στη δυσκοιλιότητα, συνεισφέρει δραστικά στην αντιγήρανση. Επιπλέον, βελτιώνει την υφή και την εμφάνιση του δέρματος και της επιδερμίδας, δυναμώνει και χαρίζει λάμψη στα μαλλιά και τα νύχια, και συνεισφέρει στη βελτίωση των αθλητικών επιδόσεών μας, καθώς συμβάλλει στην ανάπλαση του μυϊκού ιστού και στη μείωση της εμφάνισης τραυματισμών.

Εάν όλα τα παραπάνω δεν σας αρκούν, θα πρέπει να γνωρίζετε επίσης ότι το υγρό πόσιμο κολλαγόνο έχει την ιδιότητα να αυξάνει το μεταβολισμό καθώς και να βοηθάει στη ρύθμιση του σωματικού βάρους. Τώρα το καλοκαίρι, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα υγιές και σταθερό μαύρισμα, λόγω της σύνθεσής του με το σύμπλεγμα των βιταμινών Β.

Για αυτό προμηθευτείτε το άμεσα και μην ξεχνάτε να πίνετε 20 ml ημερησίως ώστε να επωφεληθείτε από τις δραστικές του ιδιότητες.

Please follow and like us:

Related articles

Το Car Sharing σαρώνει στην Ευρώπη – Πότε θα το δούμε και στην Αθήνα;

Δεκάδες χιλιάδες Μοσχοβίτες έχουν υποκύψει στο νέο επιχειρηματικό φαινόμενο του Car-Sharing. Έχουν προηγηθεί οι κάτοικοι πολλών άλλων ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων. Ας δούμε γιατί αξίζει να έρθει και στην Αθήνα -ειδικά στην […]