Πώς θα αυξήσετε την απόδοση της διανομής φυλλαδίων για την επιχείρησή σας

Η διανομή φυλλαδίων αποτελεί τα τελευταία χρόνια μία προωθητική ενέργεια η οποία στοχεύει στην προσέλκυση νέων αλλά και ήδη υπαρχόντων πελατών. Η επιτυχία της διανομής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και σίγουρα δεν είναι μία κίνηση η οποία θα φέρει σίγουρα πελάτες σε μία επιχείρηση, όπως πολλοί μπορεί να νομίζουν. Αυτό επιβεβαιώνεται από έρευνες που δείχνουν ότι η διανομή συνήθως έχει ποσοστό επιτυχίας 20% και ποσοστό 80% να μην έχει το προσδοκώμενο από την επιχείρηση αποτέλεσμα. Θα δούμε λοιπόν τι πρέπει να γνωρίζετε ώστε να έχει επιτυχία η διανομή φυλλαδίων σας και να αυξηθεί η απόδοσή της.

Πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε με τη διανομή φυλλαδίων της επιχείρησής σας, θα πρέπει να έχετε καταλήξει στο κοινό που θέλετε να προσελκύσετε και να μάθετε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Εφόσον γνωρίζετε τους δυνητικούς πελάτες σας και τι αυτοί χρειάζονται, είστε σε θέση να βελτιώσετε τις υποδομές και τις εργασίες σας με στόχο το πιο άρτιο αποτέλεσμα. Σίγουρα λοιπόν η καλή γνώση των δυνητικών πελατών σας θα σας δώσει τη δυνατότητα για το σωστό σχεδιασμό του φυλλαδίου σας, το οποίο παίζει και τον πιο σημαντικό ρόλο. Θα πρέπει οπότε να δώσετε μεγάλη προσοχή στο μήνυμα το οποίο θέλετε να απευθύνετε μέσω του φυλλαδίου σας, περιέχοντας με λακωνικό και άμεσο τρόπο αυτό που θέλετε να προβάλετε.

Εάν η διανομή φυλλαδίων είναι κάτι που δοκιμάζετε για πρώτη φορά, δε θα πρέπει να απογοητευτείτε εάν δεν πάει καλά την πρώτη φορά. Καλό θα είναι να τυπώσετε έναν ορισμένο αριθμό φυλλαδίων για αρχή, να τα διανέμετε και κατόπιν να αξιολογήσετε την απόδοση της διανομής. Εάν μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα δε δείτε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να μελετήσετε πιο προσεκτικά τους δυνητικούς πελάτες σας καθώς και τις ανάγκες της αγοράς. Αφού κάνετε όποια βελτίωση θεωρείτε απαραίτητη, μπορείτε να δοκιμάσετε μία επανάληψη της διανομής. Εάν αντιθέτως, η διανομή είχε από την πρώτη φορά πολύ καλά αποτελέσματα, είστε σε καλό δρόμο. Θα πρέπει βέβαια να έχετε υπόψη σας ότι η διανομή θα πρέπει να επαναληφθεί κάποιες φορές, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τα οποία κρίνετε κατάλληλα. Είναι καλό οπότε, ακόμα και με τα θετικά αποτελέσματα, να θυμίζετε την επιχείρησή σας στους πελάτες σας καθώς και να τους ενημερώνετε για τυχόν προσφορές ή νέες υπηρεσίες και προϊόντα που μπορείτε να προσφέρετε.

Η καλύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε ώστε η διανομή φυλλαδίων της επιχείρησής σας να έχει επιτυχία, είναι να συμβουλευθείτε έναν ειδικό. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση μαζί του θα σας βοηθήσει να καταλήξετε στους επιθυμητούς δυνητικούς πελάτες σας, στις ανάγκες της επιχείρησής σας, καθώς και στον κατάλληλο σχεδιασμό του φυλλαδίου σας. Αφού γίνουν αυτά, δε μένει παρά ο σχεδιασμός του πλάνου διανομής ώστε να προσελκύσετε τους επόμενους πελάτες σας.

Related articles

Νέα Άφιξη:  L’ arte di massaggio!

Νέα Άφιξη: L’ arte di massaggio!

“Η τέχνη του μασάζ” ήρθε για να προσφέρει σε όλους την απόλυτη ευεξία! Σας παρουσιάζουμε για μια νέα, σημαντική, άφιξη στο Χαϊδάρι, το L’ arte di Massaggio, έναν υπέροχο χώρο ευεξίας και υπηρεσιών μασάζ που εγκαινιάστηκε μόλις πριν λίγες μέρες. Στην ξενάγηση του χώρου και των υπηρεσιών (είδη μασάζ και θεραπείες), που προσφέρονται στο νέο κέντρο ευεξίας, […]

Μίλαν Κούντερα, ο έρωτας αρχίζει με μια μεταφορά

Ο Μίλαν Κούντερα εκδίδει το 1984 το  γνωστότερο δημιούργημα του «Η Αβάσταχτη Ελαφρότητα του Είναι»  το οποίο χρονικογραφεί την εύθραυστη φύση της μοίρας του ατόμου ως μονάδα και γράφει για τον έρωτα. «Όλοι θεωρούμε αδιανόητο το ότι ο έρωτας της ζωής μας μπορεί να είναι κάτι ελαφρύ, κάτι που δεν ζυγίζει τίποτα, φανταζόμαστε ότι ο […]