Ψητοπωλείο “Καλώς τους”: Με οδηγεί η γαργαλιστική μυρωδιά

Καλοσώρισες γεύση!  Η ελληνική πατέντα που ακούει στο όνομα “τυλιχτό” και έχει κάνει κάθε ξενόφερτο fast food να τρώει τη σκόνη μας, βρίσκει εδώ και πολλά χρόνια την πλήρη δικαίωσή της στο “Καλώς τους”. Σουβλάκι εκλεκτό, υγιεινό και ποιοτικό, όπως και κάθε άλλο έδεσμά του !

Ακόμη κι αν είσαι νέος στην πόλη, δεν θα δυσκολευτείς να το βρεις: σε οδηγούν οι γαργαλιστικές μυρωδιές και ο κόσμος που στέκεται στην ουρά υπομονετικά, για να γευτεί παραδοσιακά ψητά και πιάτα φτιαγμένα με τη φροντίδα σπιτικής κουζίνας. Ο χώρος απλός και προσεγμένος, καθαρός και με  πολλά χαμόγελα από όλο το προσωπικό, που ακόμη και στις ώρες της τρελής αιχμής δεν παύει να ακολουθεί τη γραμμή του μαγαζιού: γρήγορη εξυπηρέτηση προς τον πελάτη, αλλά ποτέ πρόχειρη!

Αυτός που ευθύνεται για την επιτυχία

  Ο Άρης  Χρονόπουλος είναι η ψυχή του  «καλώς τους» . Έχει το τρόπο να κερδίζει τους πάντες και να  κάνει αυτό το μαγαζί με τα λίγα τετραγωνικά και το πολυπληθές προσωπικό να  λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ρολόι!  Τον έχω δει πάντα ευγενικό, προσηνή και με διάθεση να μοιραστεί σαν φίλος σκέψεις και απόψεις. Μ΄αρέσει αυτό.

Τον ρωτώ για την πορεία του, περίεργη να μάθω τον δρόμο που διάνυσε μέχρι εδώ, αν μη τη άλλο, όλοι του αναγνωρίζουν πως έχει το know how. Και να λοιπόν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον άνθρωπο που μας ταΐζει αυτές τις νοστιμιές!  
Η «ζύμωση» στο χώρο της εστίασης ξεκινά από το μακρινό 1981. Με πτυχίο τεχνικού ασφάλειας, πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και πτυχίο ΕΦΕΤ, διετέλεσε διευθυντής επί σειρά ετών στο Clock”τής Ομόνοιας. Ακολούθησαν 10 χρόνια που “έτρεξε” πολύ πετυχημένα  δικές του επιχειρήσεις στην πανέμορφη Κω και το Μοναστηράκι: ΤοFamous” πασίγνωστο κλαμπ του νησιού της εποχής εκείνηςτο εστιατόριο -καφέ Remezzo”και το ψητοπωλείο “Το σπέσιαλ”.

Το Καλώς τους”, ξεκίνησε παράλληλα με τις άλλες επιχειρήσεις σύντομα όμως εδραιώθηκε τόσο που απαιτούσε σταθερά όλη την προσωπική φροντίδα του Άρη και των δύο αδελφών του, του γυμναστή Βασίλη και του Νίκου πρώην διευθυντή Goodys, με την συμβολή όλων είναι καθοριστική.  

Πιο κοντά στο σήμερα,  ο  Άρης  τρέχει το «καλώς τους» συνεχώς και πιο επιτυχημένα,  με βοηθό πια την κόρη του Ανθούλα  και απ΄ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να καθίσει στις δάφνες του. Το νέο του στοίχημα ήρθε με  το loft bar Β55, που μαζί με μια έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα εξελίσσουν την διασκέδαση και την έξοδο στην αγαπημένη μας πόλη.

Και τι καινούριο ακούγεται ακόμα; Ένα νέο «καλώς τους» στο Αιγάλεω; Μένει να το επιβεβαιώσουμε                                                      

Το μυστικό της επιτυχίας 
Πέρα από βιογραφικά,  γνώση και εμπειρία στο χώρο της εστίασης, στο τελικό αποτέλεσμα μετρά η αγάπη για την δουλειά, το αμείωτο ενδιαφέρον, και η διάθεση (με αίσθηση ευθύνης) να προσφέρουν στον πελάτη φαγητό με εκλεκτές πρώτες ύλες.Κρέατα ελληνικά, άριστης ποιότητας, μαλακά και ζουμερά! Πατάτα θα βρεις και φρέσκια! Πιτάκια αλάδωτα, που απαλλάσσουν το σουβλάκι από πολλές, αχρείαστες θερμίδες!
Και η  “σφραγίδα”  τού “Καλώς τους”, που μπαίνει σε πολλά από τα εδέσματα του: λίγη από την σπέσιαλ σως του -μυστική συνταγή τεσσάρων συστατικών του σεφ Άρη Χρονόπουλου-, εύγευστη και διακριτική και ελαφριά στην πέψη… 

Λουκούλειες επιλογές

Το «Καλώς τους» δεν είναι απλά σουβλατζίδικο, φημίζεται για το κοντοσούβλι του και το εξοχικό του!

Πιάτα σούβλας ανεπανάληπτα. Θα βρεις καθημερινά κοντοσούβλι και κοτόπουλο σούβλας, ενώ  για τις εκδηλώσεις σου θα πρέπει να έχεις παραγγείλει: εξοχικό, κοκορέτσι και αρνί σούβλας!

Νοστιμιές όπως παϊδάκια κοτόπουλου, μπριζόλες χοιρινές ή μοσχαρίσιες μπορείς να γευτείς όποτε το θελήσεις, καλοψημένα, ζουμερά και… όλα στα κάρβουνα!.

            
Best sellers
 Γύρος &   Χειροποίητο καλαμάκι!

Θεσπέσιος γύρος με τρεις επιλογές κρεάτων για όλα τα γούστα. Χοιρινός, κοτόπουλο, και  ντόνερ: γύρος από μοσχάρι που δεν βρίσκεις παρά μόνο σε λίγα ψητοπωλεία. Ο Άρης μου συστήνει ανεπιφύλακτα να τον δοκιμάσω και λέω να το κάνω στην αμέσως επόμενη επίσκεψη μου!

Το “Καλώς τους” προσφέρει ένα πραγματικά ξεχωριστό καλαμάκι: Το κρέας τεμαχίζεται με επιμέλεια, αφαιρούνται τα λίπη και ένα ένα περνιέται δια χειρός. Και εδώ οι επιλογές πολλές: χειροποίητα καλαμάκια από χοιρινό, κοτόπουλο, κεμπάπ, κοτομπέικον.
Σπεσιαλιτέ: καλαμάκι κοτόπουλο από φιλέτο στήθους. Αλλά εγώ θα προτείνω οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το  ζουμερό καλαμάκι από μπούτι κοτόπουλου.

 

 

 

Του Άρη του αρέσει να λέει ότι τα φαγητά τους δεν παχαίνουν, ομορφαίνουν! Κι αυτό μπορεί να συμβεί με προϋπόθεση τις σωστές μερίδες , το σίγουρο πάντως είναι πως το σουβλάκι που θα φας στο «Kαλώς τους» θα είναι top!

Στρ. Καραϊσκάκη 32, Χαϊδάρι 210 5911686| 2105911426

Please follow and like us:
error

Related articles

Έλληνας o επικεφαλής ομάδας που ανέπτυξε τεστ για τη διάγνωση 8 μορφών καρκίνου

Ένα αποφασιστικό βήμα που μπορεί να δώσει “σάρκα και οστά” σε ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα στον χώρο της ιατρικής πραγματοποίησε μια ομάδα επιστημόνων στις ΗΠΑ, η οποία ανέπτυξε μία […]

Οδοντικά Εμφυτεύματα. Τι είναι. Ενδείξεις και πλεονεκτήματα

 ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ γράφει η Ιουλιέτα Παπαμιχαήλ Χειρουργός Οδοντίατρος DDS Πτυχιούχος πανεπιστημίου Αθηνών   Μέχρι πρόσφατα ο πιο συνηθισμένος τρόπος αποκατάστασης ενός ή περισσότερων ελλειπόντων δοντιών ήταν η κατασκευή γέφυρας […]