Τι να γνωρίζετε εάν αναρωτιέστε πού να πραγματοποιήσετε το γάμο σας

ktimapanagiotopoulou

Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να παντρευτείτε, αμέσως αρχίζουν να δημιουργούνται άπειρα ερωτήματα για αυτή τη σημαντική ημέρα. Σε ποια τοποθεσία θα γίνει ο γάμος, πώς θα είναι το ιδανικό νυφικό, πόσα άτομα να καλέσετε, τι στυλ να προτιμήσετε είναι μόνο μερικά από αυτά. Όπως και να έχει, καλό θα είναι να μην αφήσετε το χρόνο να περάσει, καθώς η εκκλησία ή ο χώρος των ονείρων σας μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. Όσον αφορά στην τοποθεσία του γάμου, θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα ώστε να διαλέξετε αυτό που προτιμάτε και σας εκφράζει καλύτερα.

Φυσικά και θα έχετε ήδη σκεφτεί το κτήμα γάμου εάν πρόκειται να παντρευτείτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εδώ οι επιλογές είναι αμέτρητες, καθώς υπάρχουν εξαιρετικά κτήματα στην Αθήνα, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις, όπως η Πάτρα, η Θεσσαλονίκη και η Λάρισα. Το κτήμα συνήθως προσφέρει έναν αρκετά μεγάλο χώρο για τους καλεσμένους σας, ο οποίος μπορεί να περιλαμβάνει και πισίνα. Τελευταία είναι πολύ δημοφιλής και η τοποθέτηση μπαρ με ποτά για τους νεότερους καλεσμένους, photo booth για φωτογραφίες, καθώς και εντυπωσιακών εισόδων με αναφορά στο ζευγάρι και βιβλίο ευχών. Ένα πολύ θετικό στοιχείο με το κτήμα γάμου είναι ότι μπορείτε να διαμορφώσετε τη διακόσμηση του χώρου με το προσωπικό σας γούστο ώστε το αποτέλεσμα να είναι όπως το έχετε ονειρευτεί. Επίσης μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε στον ίδιο χώρο και το μυστήριο, καθώς πολλά κτήματα διαθέτουν εκκλησάκι.

Ακόμα μία πολύ δημοφιλής επιλογή για τη δεξίωσή σας είναι βέβαια και τα παραλιακά ξενοδοχεία ή νυχτερινά κέντρα. Η ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργηθεί και εδώ είναι εξίσου πολύ ρομαντική, καθώς μαζί με το στολισμό του εξωτερικού χώρου μπορούν να τοποθετηθούν και κεριά, δάδες, φαναράκια και τραπέζια στην άμμο. Με τις κλασικές ροτόντες για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, αλλά και με μπαρ στην ακροθαλασσιά και διασκέδαση μέχρι το πρωί για τους νεότερους, σίγουρα ο γάμος σας μπορεί να εξελιχθεί σε ένα αξέχαστο beach party, που θα θυμούνται όλοι για καιρό.

Φυσικά εάν το επιτρέπει ο καιρός, υπάρχει και η δυνατότητα να κάνετε το γάμο σας και τη δεξίωση σε νησί. Αναμφίβολα ο γάμος σε ένα εκκλησάκι δίπλα στο κύμα είναι όνειρο για πολλές μέλλουσες νύφες. Είναι σίγουρα μία πολύ ιδιαίτερη επιλογή που θα σας μείνει αξέχαστη. Βέβαια, καθώς ο προορισμός είναι πλέον πιο μακριά, απαιτείται πολύ καλή οργάνωση ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα. Θα πρέπει ακόμα να αναλογιστείτε το κόστος που θα έχει ο γάμος σας σε ένα νησί, καθώς εάν αναλάβετε και το κόστος φιλοξενίας των καλεσμένων σας, αυξάνει τον προϋπολογισμό σας κατά πολύ. Εναλλακτικά, μπορείτε να τον πραγματοποιήσετε σε πιο κλειστό κύκλο. Μία ακόμα πρότασή μου θα ήταν να επιλέξετε ένα κοντινό στην Αθήνα νησί, ώστε να είναι πιο εύκολο να μεταβούν εκεί όσοι θέλετε και ενδεχομένως πιο οικονομικό.

Related articles

Το νέο Κρεοπωλείο ΓΙΩΤΗΣ μας αλλάζει συνήθειες!

Δεν πρόκειται απλά για ένα ακόμη κρεοπωλείο, αλλά για meat & grill! Είναι η νέα πρόταση που ήρθε να διευκολύνει την ζωή μας και συνδυάζει αυτό που μέχρι χθες ευχόμασταν: Ποιοτικό κρέας και… κάποιον να μας το ψήσει!  Ψητοπωλείο μέσα στο κρεοπωλείο! Αυτό ακριβώς κάνει το κρεοπωλείο «ΓΙΩΤΗΣ meat & grill»: καινοτομεί, προσφέροντας την ευκολία του ψησίματος χωρίς […]

Η Σοφία Βόσσου τραγουδάει στο Χαϊδάρι

Μια υπέροχη φωνή, που όλοι αγαπήσαμε, η Σοφία Βόσσου έρχεται στο Χαϊδάρι για μια μοναδική βραδιά, γεμάτη τραγούδια από το χτες και το σήμερα.  Μαζί της πλήκτρα  – κιθάρα – φωνή ο Δημήτρης Παραράς. Θα την ακούσουμε στο όμορφο και μοντέρνο «Θυμάρι» με την εξαιρετική κουζίνα, την άψογη εξυπηρέτηση από γελαστά πρόσωπα και τις πολύ καλές […]